We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Burgemeester Bos duidelijk in zijn nieuwjaarstoespraak

donderdag 2 januari 2020 door

Burgemeester Bos duidelijk in zijn nieuwjaarstoespraak

Burgemeester Pierre Bos van Boekel had tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente een duidelijke boodschap. ‘Laat inwoners verantwoordelijkheid dragen en hanteer de menselijke maat’.  In het gemeentehuis mocht het college van burgemeester en Wethouders weer vele handen schudden op nieuwjaarsdag. In zijn toespraak begon de burgemeester over de nieuwjaarsduik in Venhorst en de sprongen van de ‘Vlammers’ in de nieuwjaarsnacht. Verder werd door de burgemeester ‘het Boekels model’ aangehaald. Wij laten waar mogelijk de inwoners verantwoordelijkheid dragen sprak hij de aanwezigen toe.

De BSOB, belastingdienst, werd door de heer Bos aangekaart maar ook  de Regionale Energie Strategie. De Buurtschappen werden in bedekte termen aangehaald, maar ook het bouwen in Venhorst en Boekel kwam ter spraken.De gemeente telt momenteel rond de 10.800 inwoners.