We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Buurtkinderen tekenen/knutselen voor Sint Petrus Brabantzorg

maandag 23 maart 2020 door

Buurtkinderen tekenen/knutselen voor Sint Petrus Brabantzorg

In deze roerige tijd hebben de buurgenootjes uit de buurt Burgtstraat/Parkweg in Boekel een actie op touw gezet, speciaal voor de bewoners van het Sint Petrus Brabantzorg.

“Toen wij hoorde dat de mensen in St. Petrus erg eenzaam en verdrietig zijn nu ze binnen moeten blijven en geen bezoek meer mochten ontvangen hebben wij iets bedacht. Wij zijn veel thuis nu en als buurmeisjes van het St. Petrus wilden we heel graag iets voor hen betekenen en besloten in actie te komen. Een goeie buur is waardevol en dat willen we heel graag laten zien. Ook andere mensen uit de buurt, waarvan we weten dat ze alleen zijn, willen wij graag wat geven. We hebben de buurt kinderen gevraagd om tekeningen en/of knutselwerken te maken en we hebben er zelf ook al veel gemaakt. Zo maakten we een verrassingskalenders waar mensen elke dag een vakje open mogen maken. Zondag is voor veel mensen een moeilijke dag om alleen te zijn. Dus dan gaan we de mensen verwennen met onze kunstwerken. En na zondag tekenen we zeker verder! Groetjes Tess, Linn, Izzy en alle kunstenaartjes”

Update 22-03-2020: Opbrengst: wel 100 tekeningen !
Zo’n 15 buurjongens en buurmeisjes leverden afgelopen dagen 100 kunstwerkjes op en deze werden op zondag 22 maart afgegeven bij de ingang van Sint Petrus Brabantzorg. In de doos waar alles in verzameld was: zaten drie slingers met tekeningen , samen zo’n 17 meter lang. Daarnaast voor heel veel bewoners nog een extra tekening om op hun kamer op te hangen. Met liefde gemaakt. De kinderen voelen zich erg betrokken en vonden het fijn op deze manier iets te kunnen betekenen voor de oudere bewoners in hun straat.