We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BV ’t Menneke, huldiging van erelid Hein van den Elzen

maandag 6 november 2023 door

BV ’t Menneke, huldiging van erelid Hein van den Elzen

Vrijdag 3 november werd Hein van den Elzen door voorzitter San Engel verrast met de benoeming tot erelid van Biljartvereniging ’t Menneke. Hiertoe was eerder tijdens de jaarvergadering unaniem besloten door de leden. Behalve een speldje, certificaat en een mooie bos bloemen hoort daar ook een lidmaatschap voor het leven bij.

In het bijzijn van zijn vrouw, broers en bijna de voltallige biljartclub, nam Hein van den Elzen de eer dankbaar in ontvangst. Hein was maar liefst 50 jaar secretaris van de biljartvereniging en zorgde altijd voor de wedstrijdplanning, administratie, standenlijsten, jaarverslag, prijzen, gadgets en natuurlijk de kwis tijdens de feestavond.

Hein mag zich het enige erelid van de biljartclub noemen en dat zal de komende jaren ook wel zo blijven gezien zijn niet te evenaren staat van dienst.

Bij deze willen we Hein nogmaals feliciteren en hartelijk danken voor zijn enorme verdiensten voor onze biljartclub.

Bestuur en leden Biljartvereniging ’t Menneke.