We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Carbidschieter (24) uit Boekel gewond [UPDATE]

vrijdag 3 januari 2020 door

Carbidschieter (24) uit Boekel gewond [UPDATE]

[UPDATE 03-01-2020] In tegenstelling tot eerdere berichten had de vriendengroep die in Boekel op oudjaar carbid afschoot, waarbij een zwaargewonde viel, geen vergunning. Het 24-jarig slachtoffer wordt volgens een familielid nog kunstmatig in coma gehouden.

Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad.

[UPDATE 02-01-2020] De 24-jarige man uit Boekel die met oudejaarsavond gewond raakte met carbidschieten op het Goor ligt in coma in het ziekenhuis.

Burgemeester Pierre Bos meldt aan het Brabants Dagblad dat de gemeente een vergunning heeft afgegeven voor het evenement. “De aanvraag is getoetst en vergund. Des te betreurenswaardiger dat er kennelijk toch iets is misgegaan en met zulke ernstige gevolgen. Ik hoop van harte dat er snel herstel volgt.”

Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad.

Origineel bericht van 31-12-2019: Op oudejaarsavond is een 24-jarige man gewond geraakt bij het carbidschieten op het Goor in Boekel. Hij is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens een politiewoordvoerder was het slachtoffer nog bij bewustzijn toen hij werd behandeld. De ernst van de verwondingen is nog onbekend.