We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Carla Grootjen weg bij Commanderij College

maandag 23 oktober 2017 door

De Raad van Toezicht en bestuurder Carla Grootjen hebben in onderling overleg besloten dat Carla Grootjen afscheid neemt van het Commanderij College.

De Raad en bestuurder kwamen samen tot de conclusie dat er sprake is van een onoverbrugbaar verschil van mening over de aansturing van de organisatie. De uitkomsten van een onderzoek dat nu loopt naar de cultuur binnen de organisatie (en dat verder zal worden afgerond), zullen daar geen verandering in kunnen brengen.

Martin Jacobs tijdelijk vervanger

Carla Grootjen heeft haar functie per 18 oktober neergelegd en draagt haar werkzaamheden aan een waarnemer over. Martin Jacobs, oud-bestuurder van het Commanderij College, draagt het
Commanderij College nog altijd een warm hart toe en is bereid gevonden om die rol te vervullen tot dat er een nieuwe (interim) bestuurder is gevonden.