We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Commap Jaardag 2019

maandag 14 oktober 2019 door

Commap Jaardag 2019

Op zaterdag 16 november 2019 staat de Commap Jaardag gepland. Tijdens deze dag staan we uitgebreid stil bij het Locked-In Syndroom en Niet-Aangeboren Hersenletsel. Deze gratis informatiemarkt is een ontmoetingsplaats voor mensen met LIS-NAH en hun naasten, maar is daarnaast ook zeer interessant voor logopedisten, ergotherapeuten en andere geïnteresseerden.

Cliënten delen op deze dag hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Daarnaast vinden er gedurende de dag diverse interessante demonstraties plaats van al onze bestaande en nieuwe communicatiehulpmiddelen en alarmeringssystemen. Een dag waarop je als cliënt en professional de hulpmiddelen zèlf kunt uitproberen en ervaren!

Er vindt ook een boekpresentatie plaats en er worden diverse kennissessies verzorgd, onder andere over de techniek Brain Computer Interface en allerlei oogbesturingssystemen.

De locatie dit jaar is het sfeervolle en zeer toegankelijke vergadercentrum van IBN, de organisatie waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden begeleid naar werk. Je bent van harte welkom tussen 09.30 – 17.00 uur bij IBN aan de Hockeyweg 5 te Uden.

We hopen dat jullie weer aanwezig zijn. Aanmelden kan via info@commap.nl. Of via dit digitale formulier.