We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Crowdfundingcampagne Kindpark Boekel geslaagd!

donderdag 4 juli 2019 door

Crowdfundingcampagne Kindpark Boekel geslaagd!

Wellicht heeft u het al vernomen? Het beoogde bedrag van € 10.000 voor de aanleg van het nieuwe schoolplein is behaald! Deze campagne sluit officieel pas op 10 juli. De teller staat nu al op € 10.762 Dat is werkelijk fantastisch!

We gaan zorgen voor een groene en rijke leeromgeving vol met uitdagende speelmogelijkheden! Dat is wat wij willen in Kindpark Boekel. Samen kunnen wij deze droom voor Boekel nu realiseren: een echt Kindpark voor jong en oud! Onze wensen voor een moestuin om in te leren en te ontmoeten, natuurlijk spelen, een trapveld en een ontmoetingsplek komen dus uit! Kindpark Boekel wordt DÉ ontmoetingsplek van Boekel! Deze gedeelde buitenruimte van Kindcentrum Octopus, OBS Uilenspiegel en Kindcentrum de Regenboog, zal op schooldagen als schoolplein en educatieve ruimte fungeren. Na school en in de vakanties zal het volop gebruikt gaan worden om af te spreken met vriendjes en om dorpsevenementen te laten plaatsvinden. Kortom een plek waar iedereen van jong tot oud elkaar dagelijks ontmoet.

Buiten schooltijd zal het Kindpark ook voor sportlessen worden gebruikt door Sporthal de Burcht. Tevens zullen de kinderen van de opvang De Kinderburgt het Kindpark gebruiken. Mocht je nog willen kijken hoe het er op de slotdag van de actie voorstaat, kijk dan op de website.