We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Crowdfundingcampagne voor Kindpark Boekel in de lucht

woensdag 15 mei 2019 door

Crowdfundingcampagne voor Kindpark Boekel in de lucht

Een groene en rijke leeromgeving vol van uitdagende speelmogelijkheden! Dat is wat wij willen in Kindpark Boekel. Samen kunnen wij een droom voor Boekel realiseren: een echt Kindpark voor jong en oud! Onze wensen zijn een moestuin om in te leren en te ontmoeten, natuurlijk spelen, een trapveld en een ontmoetingsplek.

Kindpark Boekel wordt DÉ ontmoetingsplek van Boekel!

Deze gedeelde buitenruimte van Kindcentrum Octopus, OBS Uilenspiegel en Kindcentrum de Regenboog, zal op schooldagen als schoolplein en educatieve ruimte fungeren. Na school en in de vakanties zal het volop gebruikt gaan worden om af te spreken met vriendjes en om dorpsevenementen te laten plaatsvinden. Kortom een plek waar iedereen van jong tot oud elkaar
dagelijks ontmoet.

Buiten schooltijd zal het Kindpark ook voor sportlessen worden gebruikt door Sporthal de Burcht. Tevens zullen de kinderen van de opvang van GOO en van De Kinderburgt het Kindpark gebruiken. Tenminste, als we samen genoeg geld inzamelen!

Doe ook mee! Vraag je opa en oma, vrienden, buren, bekenden en vertel enthousiast wat voor een droomplein we willen gaan maken. Start je eigen inzamelactie of geef direct jouw bijdrage op via de website.

Samen zorgen wij dat onze wensen uitkomen!