We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Crowdfundingcampagne Kindpark Boekel

vrijdag 28 juni 2019 door

Crowdfundingcampagne Kindpark Boekel

Een groene en rijke leeromgeving vol met uitdagende speelmogelijkheden! Dat is wat wij willen in Kindpark Boekel. De crowdfundingcampagne is in volle gang. Deze sluit op 12 juli.

Als de beoogde €10.000 dan niet behaald is, worden alle donaties teruggestort. Dat zou jammer zijn. De teller staat nu op €6140,-. Zullen we allemaal een steentje bijdragen? Start je eigen inzamelactie of geef direct jouw bijdrage op: http://www.crowdfundingvoornatuur.nl/kindparkboekel.

Samen kunnen wij een droom voor Boekel realiseren: een echt Kindpark voor jong en oud! Onze wensen zijn een moestuin om in te leren en te ontmoeten, natuurlijk spelen, een trapveld en een ontmoetingsplek. Kindpark Boekel wordt DÉ ontmoetingsplek van Boekel! Deze gedeelde buitenruimte van Kindcentrum Octopus, OBS Uilenspiegel en Kindcentrum de Regenboog, zal op schooldagen als schoolplein en educatieve ruimte fungeren. Na school en in de vakanties zal het volop gebruikt gaan worden om af te spreken met vriendjes en om dorpsevenementen te laten plaatsvinden. Kortom een plek waar iedereen van jong tot oud elkaar dagelijks ontmoet. Buiten schooltijd zal het Kindpark ook voor sportlessen worden gebruikt door Sporthal de Burcht. Tevens zullen de kinderen van de opvang De Kinderburgt het Kindpark gebruiken. Tenminste, als we samen genoeg geld inzamelen!