We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Cursus ‘Ontdek je stem’ voor mannen

maandag 22 juli 2019 door

Cursus ‘Ontdek je stem’ voor mannen

Uitdaging voor mannen door koor Alegria in Boekel! Graag willen we mannen uitdagen om de cursus: ”Ontdek je stem” te gaan volgen. Volgens onderzoek blijken steeds meer mensen te gaan zingen.

Eric Scherder is een professor die zich bezighoudt met de werking van de hersenen. Muziek, op welke manier dan ook beleefd, professioneel of zomaar, passief of actief, kan wonderen doen. Muziek stimuleert de hersenen en maakt je gelukkig! Wij als KOOR ALEGRIA bestaan nu 2 jaar. Natuurlijk willen we zo goed en mooi mogelijk zingen. Onze dirigent en alle leden werken hier heel hard aan. We vinden het ook erg belangrijk dat er een goede balans is tussen verschillende stempartijen. Omdat we mannen(vooral tenoren, hoge stem) tekort komen gaan we deze cursus gratis aanbieden. Je krijgt een cursusboek met CD mee naar huis zodat je de beginselen van het zingen thuis na kunt kijken. Heb je nooit gezongen, prima, dat leer je wel op deze manier!

De cursusavonden zijn: 27 augustus-3-10-17-24 september- 1-8-22 oktober van 18.30u tot 19.30u. Daarna volgt van af 19.45u de normale repetitie van het koor waarbij de cursisten natuurlijk mogen aansluiten. Er zijn nog 5 plekken die ingevuld mogen worden want vol=vol. Indien er dames zijn, (we hebben ook dames bij tenor en baspartij!), die graag komen zingen dan zijn deze uiteraard ook van harte welkom! Interesse? Mail naar info@kooralegria.nl of kijk op de website: www.kooralegria.nl. Je mag ook bellen: tel: 06-10631075 of 0492-323705.