We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Boekelse top 500

dinsdag 3 augustus 2021 door

De Boekelse top 500

In de tweede helft van 2021 organiseer ik samen met de Boekelse media, waaronder weekblad Boekel Venhorst voor het eerst de Boekelse top 500. We kennen natuurlijk allemaal de top 2000 die tussen kerst en nieuwjaar op de radio te horen is. Een prachtige lijst, maar het enige verschil is dat dezelfde nummers elk jaar net op een ander plekje te vinden zijn.

Daarom wordt het tijd voor onze eigen top 500. Een lijst met nummers van de inwoners van Boekel, Venhorst en Huize Padua. Een lijst door jou gemaakt dus. Waarbij te proeven is hoe de muzieksmaak is van onze inwoners. Met daarin natuurlijk alle bekende evergreens en meezingers,  maar ook nummers die de landelijke lijst nooit zullen halen. Omdat het nummers zijn die ons herinneren aan een persoon,  een moment of een gebeurtenis.

Ook jij kan straks een bijdrage leveren aan de Boekelse top 500. Hoe dat gaat? Dat volgt ergens in het laatste kwartaal van dit jaar. Tot die tijd willen we jullie als lezers vast meenemen in de persoonlijke verhalen van een aantal van onze inwoners. In deze artikelen vertellen zij wat muziek voor hen betekent, wat de mooiste of dierbaarste muzikale herinnering is en wat voor hen het allermooiste nummer is dat zeker terug moet komen in de Boekelse top 500!

Volg via deze pagina de Boekelse top 500 en bekijk alle muzikale herinneringen.

Marcel Kanters