We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Pionier Venhorst zoekt coördinator

vrijdag 14 januari 2022 door

De Pionier Venhorst zoekt coördinator

Voor zes uur per week is De Pionier in Venhorst op zoek naar een coördinator. Ben jij iemand, of ken jij iemand, die zich kan vinden in deze rol?

De Pionier is op 2 november 2016 gestart met het bieden van activiteiten in groepsverband, voor ouderen/ kwetsbare inwoners. Sindsdien heeft De Pionier haar bestaansrecht bewezen en zich ontwikkeld tot een belangrijke ontmoeting- en welzijnsvoorziening in Venhorst. 

De Pionier is gehuisvest in het Steunpunt Mennehof. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers en gecoördineerd door de coördinator. In verband met het vertrek van de huidige coördinator zijn wij op zoek naar een nieuwe coördinator voor 6 uur per week.

Functie-inhoud:
Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstelling van De Pionier. Er wordt van je verwacht dat je actief op zoek gaat naar deelnemers, hiertoe contacten onderhoudt met onder andere het Dorpsteam, zorg- en welzijnsorganisaties en mantelzorgers. Je begeleidt, stimuleert, informeert en faciliteert vrijwilligers. Je draagt zorg voor de noodzakelijke randvoorwaarden binnen een budgettair kader en voert ook voorkomende administratieve werkzaamheden uit. Je bent verantwoording schuldig aan bestuur van Steunpunt Mennehof en je wordt inhoudelijk ondersteund door de werkgroep.

Functie-eisen
Je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht. Je kunt zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken. Je bent flexibel inzetbaar.  Je hebt kennis van de sociale kaart.

Werkervaring
Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Dienstverband en salaris
We bieden een dienstverband aan voor bepaalde tijd waarna bij gebleken geschiktheid het dienstverband zal worden verlengd. Salaris wordt gebaseerd op de relevante werkervaring.

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Dan kun je vóór 21 januari 2022 een sollicitatiebrief met CV sturen naar de werkgroep de Pionier via het e-mailadres depioniervenhorst@gmail.com

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeanne van Eert telefoonnummer 06-18306994

De gesprekken zijn gepland op dinsdagavond 25 januari.

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de werving- en selectieprocedure.