We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Dierentuin in Boekel?!

vrijdag 27 september 2019 door

Dierentuin in Boekel?!

Een dierentuin in Boekel? Jazeker, u leest het goed! Op vrijdag 27 september was het een gezellige drukte bij ‘dierentuin Octopus’. Ouders en andere belangstellenden die via de kleuters een gratis, zelfgemaakte entreebewijs hadden gekregen, kwamen graag een bezoek brengen aan onze dierentuin.

Dit is een ingezonden artikel van Kindcentrum Octopus.

Vier weken lang was er door de kinderen van de groepen 1 en 2 hard gewerkt om te zorgen voor een enorme verscheidenheid aan dieren. Zo waren er o.a. olifanten, giraffen, slangen, schildpadden en zelfs krokodillen te zien. Elk verblijf zag er op en top uit. In de voorafgaande weken was er enthousiast gewerkt door de kleuters om er iets moois van te maken. Daarnaast zag je ze onder andere in de centrale hal zelf spelen als dier, oppasser en/of verzorger. En gingen ze winkelen in hun eigen dierenwinkel. Kortom, het was al weken genieten voor de kinderen en vrijdag ook voor hun gasten. Omdat het wel een hele drukte was, zoveel gevaarlijke dieren bij elkaar, zijn ze ondertussen allemaal met hun eigen baasjes mee naar huis.