We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Dinsdagavondskate bij Schaats- & Skategroep Boekel

zondag 26 april 2020 door

Goed nieuws voor ons, de skeelers zijn bij veel mensen van zolder en uit de schuur gekomen. Het mooie weer nodigt weer uit voor een skeelerrondje. Voor veel mensen een nieuwe sport, goed voor je lichaam en voor je conditie.

Voor deze mensen: denk er aan, ook hier geldt veiligheid voor alles! Houd afstand en denk aan beschermmiddelen voor handen, knieën, ellebogen en heel belangrijk ook een helm. Over een paar weken, afhankelijk van de corona maatregelen, willen we weer starten met het wekelijks dinsdagavondrondje op de skates gereden vanaf het St. Agathaplein.

Heb je zin om aan te sluiten, grijp dan nu je kans!
De afstand wordt wekelijks opgebouwd en er wordt rekening gehouden met beginners. Vanaf de 1e dinsdag meedoen is zeker aan te bevelen i.v.m. de opbouw van de conditie en de gewenning op skates. Houd de berichtgeving in de gaten, een datum volgt. Protectiemiddelen zijn aan te raden, een helm is verplicht.

Voor info: www.skeelergroep.nl of 06-20430257

Dinsdagavondskate bij Schaats- & Skategroep Boekel