We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Discoskaten op het Sint Agathaplein

woensdag 3 november 2021 door

Discoskaten op het Sint Agathaplein

Helaas ging het discoskaten op vrijdag niet door vanwege de regen. Maar vrijdag 5 en ook 12 november hebben we nog een avond in het vooruitzicht.

Kom rollen en zwieren op het St. Agathaplein in Boekel. Van 19.00 uur tot 21.00 uur. Ons koekie en snoepie kraampje is weer gevuld met allerlei lekkers om de dorst te lessen en wat extra energie te geven. De koffie, thee en chocomel houdt de kijkers lekker warm.

Kom meedoen en neem je ouders, opa’s, oma’s, juf, meester of buren mee als je wilt, gezellig. Zin in! Kijk wel even naar het weerbericht. Bij erg slecht weer kan het niet door gaan, duimen dus.

Jubileum + vrijwilligers gezocht
Precies 15 jaar geleden begonnen we met het organiseren van het discoskaten en we hebben dat altijd met heel veel plezier gedaan! Hopelijk kan het ook nog jaren zo doorgaan. Maar toch zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die de organisatie van ons over willen nemen. Dus loop je over van ideeën hoe het discoskaten in een nieuw jasje gestoken zou kunnen worden? Meld je dan aan! Bekijk de website www.skeelergroep.nl of bel 06-20430257