We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

D’n Eik in Boekel 15 jaar

woensdag 17 mei 2017 door

De inwoners van Boekel Venhorst worden uitnodig om het 15 jarige jubileum van d’n Eik samen met ons te vieren. Zowel binnen als buiten is er bij de Perekker aan de Mezenlaan 22  van alles te zien en te beleven.

Om 11.00u officiële opening door burgemeester P.M.J.H.Bos

Van 11.00u tot 16.00u Doorlopende film over de verenigingen en werkgroepen van d’n Eik, met accordeonmuziek, koffie, thee, drankjes, ijsjes.  Ook staan er verschillende stands, waar de verenigingen een presentatie geven. Speciaal voor deze gelegenheid is er voor de kinderen een LEVEND KABOUTERPAD in de “Perekker”. De kinderen kunnen hier hun kleurplaat inleveren en op zoek gaan naar de kabouters. Voor ieder kind is er een mooie attentie!. Ga je niet in Boekel naar de school, dan kun je een kleurplaat ophalen bij de bloemenwinkel ‘Bloemen en meer’ van Karin van Sleeuwen in Boekel.

In alle vroegte van 08.30u tot 12.00u start de viswedstrijd bij de vijver, georganiseerd door visclub “De Boekhorst”

Van 12.00u tot 16.00u is er uitleg over hoe te vissen.

Om 13.30u en 15.30u Is er een demonstratie door Jachtpachtbeheer Boekel met jachthonden, waar u kunt zien wat getrainde honden allemaal kunnen.