We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Doele Willem III volop actief

maandag 30 december 2019 door

Doele Willem III volop actief

Doele Willem III volop in de prijzen in de regiocompetitie 18 mtr. 5 teams haalde een eerste plaats in de regiocompetitie het 6e team behaalde een 2e plaats. Dit mag een unicum genoemd worden. Nu door naar de rayonkampioenschappen en mogelijk de bondskampioenschappen.

Ook de 25 mtr. competitie is van start gegaan de verwachtingen zijn hoog. Afgelopen weekend vond ons jaarlijks terugkerende van Exel Toernooi plaats, dit is een toernooi ter ere van één van onze sponsoren, Keurslager van Exel. De winnaars ontvingen een overheerlijke gourmetschaal ! Maar niet alleen de winnaars zijn met een prijs naar huis gegaan, van Exel sponsort voor iedere deelnemer ook nog een kleinigheidje. Doele Willem III wil Keurslager van Exel bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi ! Maar Doele Willem III gaat verder. Om de kosten van hun prachtige accommodatie te kunnen bekostigen is men op zoek naar diverse mogelijkheden. Daarom hebben ze zich aangemeld voor de statiegeld actie van de COOP. Deze loopt van 1 jan tot 30 mrt. Wilt u Doele Willem III een warm hart toedragen, dan kan dat door uw statiegeld als donatie aan te beiden bij de COOP. COOP verdubbelt de inleg.

Mocht u belangstelling hebben in de handboogsport kom gerust eens binnen lopen op onze accommodatie aan de waterval 8 in Boekel. Wij zijn iedere dinsdag en donderdag open vanaf half 7. Meer info is ook te vinden op onze nieuwe site www.doelewillem3.nl