We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Donderjagers blikken terug en bedanken betrokkenen voor jubileumjaar

maandag 13 januari 2020 door

De Donderjagers blikken terug en bedanken betrokkenen voor jubileumjaar

Het afgelopen jaar, 2019, stond voor De Donderjagers geheel in het teken van hun 44-jarig bestaan. Hieronder een kort verslag van de vereniging van dit bijzondere jaar, met een dankwoord voor diverse betrokkenen ..

Het jubileumjaar begon tijdens carnaval met een ontbijt in clubhuis Salut. De volgende dagen werden de Boekelse kasteleins onderscheiden met het jubileumspeld, als dank voor hun gastvrijheid in de afgelopen 44 jaar. Ine, Sabine, Thea, Henk, Joep en Peter: bedankt!

Hoogtepunten in het jubileumjaar waren toch wel het Wijnfeest in Mayschoss. In Altenahr en omgeving wordt hier nog over verteld. Het afsluitende feest op 15 december was ook een hoogtepunt. Een groot muzikaal gebeuren in de volle zaal van Salut. Vier gastkapellen speelden hun beste nummers. M4, Rawazzi, Hartnekkigtog en Hoempa Matata: bedankt! De carnavalsclubs C.S. de Knöllekes en C.V. de Vliegenmeppers kwamen voltallig de jubilarissen feliciteren. Ook deze clubs: bedankt! Vele oud-leden en supporters maakten het feest compleet. Het was een geweldige middag. Die middag, en het jaar 2019, lieten zien dat De Donderjagers niet meer weg zijn te denken uit het Boekels carnavalsgebeuren.

De Donderjagers gaan op weg naar het 55-jarig jubileum!