We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

#DTV: Waar is het beeld van de Jonge Wieken / Uilenspiegel gebleven?

vrijdag 12 oktober 2018 door

#DTV: Waar is het beeld van de Jonge Wieken / Uilenspiegel gebleven?

Trudie Broos – beeldend kunstenaar in Sint-Oedenrode stelde ons de volgende vraag:

Recentelijk kwam mij ter ore dat de school “de Jonge Wieken” in Boekel wordt (of is) afgebroken. In 1973 heb ik voor deze school in Boekel een hardstenen beeld van een vogel gemaakt, dat daar toen op een sokkel is geplaatst. Graag zou ik willen weten wat er met dat beeld is gebeurd of gaat gebeuren. Temeer omdat er dezer dagen een inventarisatie wordt gemaakt van mijn gehele oeuvre tot nu toe. Ik zou daarin graag gegevens over en foto’s van dit beeld opnemen.

Kunt u mij daarbij behulpzaam zijn ?

Nu denken wij dat we via inBoekel hier wel antwoord op moeten kunnen krijgen?