We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Duel Helvoirt tegen Venhorst gestaakt na beenbreuk

maandag 7 mei 2018 door

Duel Helvoirt tegen Venhorst gestaakt na beenbreuk

Venhorst moest vandaag naar middenmoter Helvoirt en had de bedoeling om de goede serie na de winterstop een goed vervolg te geven.

Beide teams begonnen met de intentie om te winnen en al na 5 minuten had Venhorst geluk bij een knal op de paal. In de 17e minuut leek Helvoirt op voorsprong te komen, maar de scheidsrechter keurde op eigen waarneming het doelpunt af vanwege buitenspel, een duidelijke meevaller voor Venhorst. In de 20e minuut was het toch raak voor Helvoirt toen uit een vrije trap de bal aangeraakt werd en in het Venhorstse doel verdween. Venhorst reageerde onmiddellijk toen Rens van Sleeuwen de bal goed voorgaf en Jaap Kanters ineens binnen volleyde, 1-1. Venhorst begon hierna steeds beter te spelen en in de 35e minuut belandde een lange bal van Teun vd Putten nauwkeurig op de voet van Thijs van Sleeuwen, die zijn tegenstander verschalke en in de korte hoek binnen schoot, 1-2. Zowel Venhorst als Helvoirt kregen hierna nog een goede kans, maar de rust ging in met een mooie 1-2 ruststand. Meteen na de hervatting kwam Thijs weer gevaarlijk door, maar zijn inzet eindigde op de paal. Ook een inzet van Tom vd Boogaard even later ging net voorlangs. In de 70e minuut snelde Thijs van Sleeuwen voorbij zijn tegenstander, maar ook zijn doelpunt werd onterecht vanwege buitenspel afgekeurd, net als dat van Helvoirt in de 1e helft. In de 72e minuut eindigde de wedstrijd plotseling, toen Jaap Kanters in een duel met zijn tegenstander in botsing kwam, waarbij die laatste zijn beek brak. Na een aantal minuten besloten beide teams om de wedstrijd niet meer te hervatten; Jaap Kanters kreeg achteraf na onduidelijke bemoeienis van de rapporteur nog de rode kaart, een beslissing die voor beide teams in ieder geval vreemd overkwam. Wanneer de wedstrijd uitgespeeld moet worden is nu nog niet bekend. Wij willen hierbij natuurlijk wel de ongelukkige Helvoirtspeler een voorspoedig herstel toewensen.

Op a.s. donderdag, Hemelvaart, speelt Venhorst thuis tegen Margriet, waarbij we zeker weer alle support van onze toeschouwers nodig zullen hebben. Vrijdag vrij? Dan moet dat lukken!