We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Dutch Plantin zoekt: Weekendhulp (za 3u + zo 3u)

maandag 20 november 2023 door

Dutch Plantin zoekt: Weekendhulp (za 3u + zo 3u)

Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven weekendhulp die ons team komt versterken. Iemand die op zaterdag en zondag beschikbaar is en het prettig vindt om zijn/haar eigen uren in te delen. Ben jij secuur en kun je goed zelfstandig werken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als weekendhulp ben je verantwoordelijk voor het controleren van de lopende processen op onze locaties (Boekel en Helmond) in het weekend. Aan de hand van een checklist voer je je werkzaamheden uit en eventuele bevindingen geen je door aan jouw leidinggevende. Daarnaast verricht je controles op storingen.

Wat verwachten we van jou?

  • Jij werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je kunt zelfstandig werken.
  • Je bent bereid om op zaterdag en zondag te werken (2 tot 3 uur per dag en voor 15:00 klaar)
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Dit krijg je van ons

  • Uiteraard een prima uurtarief
  • Een zelfstandige functie waarbij je je eigen tijd kan indelen
  • Een bedrijfsauto om naar de verschillende locaties te rijden

Interesse?
Leuk! Stuur een mailtje naar Maarten Manders via maarten.manders@vandoren.nl of neem telefonisch contact met hem op via 06-10567798.

Dit is Dutch Plantin
Dutch Plantin werkt aan een betere wereld en een gezonde leefomgeving, al ruim dertig jaar. Hoe we dat doen? Door telers wereldwijd te overtuigen van de meerwaarde van kokos als grondstof voor de teelt van groente, zachtfruit, bloemen en planten. Een duurzamer groeimedium is er namelijk niet. Natuurlijk staat kwaliteit voorop. Daarom houden wij als producent én leverancier de productie en de keten van a tot en met z in eigen beheer. Zo hebben wij honderd procent grip op de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Lees meer over ons op www.dutchplantin.com