We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

En ’t was “Geen Stille Nacht”

maandag 6 januari 2020 door

En ’t was “Geen Stille Nacht”

Een prachtig versierde kerk was op zaterdag 21 december j.l. het decor van Geen Stille Nacht. Dit kerstconcert was voor Muziekgroep Imémato de afsluitende activiteit van een jaar waarin de muziekgroep het 50- jarig jubileum vierde.

Geen Stille Nacht was met recht de kers op de taart. De feestvreugde werd vergroot doordat het podium werd gedeeld met Harmonie EMM en was compleet door de aanwezigheid van een geweldig enthousiast publiek. In een bomvolle kerk was het alles, behalve stil. ‘Geen stille nacht’ voerde het publiek langs vele prachtige kerstnummers en sfeervolle muziekstukken. Naast muziek werden mooie teksten voorgedragen. De muziek en de inspirerende verhalen en gedichten zorgden voor verwondering, een lach, een moment van overdenking en vooral verbinding. Muziekgroep Imémato dankt iedereen hartelijk, die op enige wijze heeft bijgedragen aan de voorbereiding en uitvoering van ‘Geen Stille Nacht.’ Onze sponsoren, vrijwilligers, muzikale vrienden van EMM, supporters en alle andere betrokkenen: heel hartelijk bedankt! Muziekgroep Imémato wenst iedereen een fantastisch en bijzonder muzikaal 2020!