We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Energiecafé: goedkoper energie inkopen en infrarood verwarming

vrijdag 17 januari 2020 door

Op donderdag 30 januari organiseert Boekel Energie weer een energiecafé voor leden en belangstellenden. Tijdens dit energiecafé wil men meer vertellen over mogelijkheden om geld te besparen door slim energie in te kopen. Neem de jaarrekening mee van uw energieleverancier en Boekel Energie laat u zien hoeveel u kunt besparen en hoe u dat kunt doen.

Het tweede onderwerp van deze avond is infraroodverwarming. Infraroodverwarming is stralingswarmte. Hierbij wordt dus niet de lucht in huis verwarmd, maar de mensen, dieren, bank, stoelen en tafels. Dit type verwarming is te koop in de vorm van matten, folie, platen, spiegels, wandfoto’s en kachels. Het kan onder de vloer, op de muur en op het plafond. Nieuwsgierig? Raymond de Nier van Termofol komt uitleggen wat de voor- en nadelen van elk product zijn.

Tijdens het energiecafé is er ook nog even de algemene ledenvergadering, waarin de jaarrekening gepresenteerd wordt aan de leden en de kascommissie aan het woord komt. Ook zijn er nieuwe bestuursverkiezingen, dus denk even na of je in het bestuur plaats wil nemen en daarmee bij wilt dragen aan betaalbare, schone energie en een comfortabele woning voor iedereen in Boekel.
U kunt uw interesse kenbaar maken via info@boekelenergie.nl.

Het Energiecafé begint om 20:00 uur in de lunchroom van Nia Domo. We hopen u op donderdag 30 januari te ontmoeten.

Energiecafé: goedkoper energie inkopen en infrarood verwarming