We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

GEANNULEERD: Energiecafé Nia Domo

zaterdag 13 november 2021 door

[update 13-11-2021] In verband met de aangescherpte corona maatregelen is het Energiecafé over verduurzaming van je woning van 18 november geannuleerd.

De eigenaren van 250 oudere particuliere woningen die in 13 typen zijn gebouwd in de wijk Bosberg en Vogelenzang in Boekel en in Venhorst, hebben afgelopen week een energiescan ontvangen met daarin maatregelen die zij zouden kunnen nemen om hun huis te verduurzamen.

Toepassen van energiemaatregelen aan de woning brengt veel vragen met zich mee. En daarom organiseert Boekel Energie in samenwerking met de Gemeente donderdag 18 november om 20 uur in Nia Domo een energiecafé over dit onderwerp. 

Voor iedereen, die iets wil met energiebesparing, energieopwekking of op een andere wijze de woning wil verwarmen is deze avond interessant.

Tijdens het energiecafé zal er meer informatie worden gegeven over de uitgebrachte energiescans en zijn er bedrijven uitgenodigd die u over diverse maatregelen kunnen informeren, zoals de installatie van een hybride warmtepomp en na-isoleren.

Ook zal er die avond worden geïnventariseerd of er belangstelling bestaat om eventueel gezamenlijk bepaalde maatregelen uit te gaan voeren.

Kom 18 november 2021 om 20 uur naar de Nia Domo en je zult met meer kennis naar huis gaan.

GEANNULEERD: Energiecafé Nia Domo