We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Enquête voor leerlingen inzake nieuwe burgemeester en corona

donderdag 9 juli 2020 door

Enquête voor leerlingen inzake nieuwe burgemeester en corona

Aan alle jongeren uit Boekel, Venhorst en Huize Padua.

Graag zouden wij (alle leden van de gemeenteraad) jullie advies willen vragen over twee onderwerpen, namelijk: de nieuwe burgemeester van Boekel en over de impact van corona.

Onze burgemeester Pierre Bos heeft aangegeven dat hij volgend jaar met pensioen gaat, daarom gaan wij op zoek naar een nieuwe burgemeester voor Boekel. We willen graag van jullie weten wat jij belangrijk vindt voor de nieuwe burgemeester van Boekel.

Het tweede onderwerp gaat over de impact van de corona. Hoe hebben jullie de afgelopen periode ervaren en hoe gaan jullie om met de huidige maatregelen? Ook hebben jullie misschien nog goede ideeën voor de
1,5-meter samenleving.

Jullie antwoorden delen wij met de gemeenteraad van Boekel. We gebruiken ze voor het opstellen van de profielschets voor de nieuwe burgemeester en de evaluatie van de corona-periode.

Je kunt de vragenlijst invullen tot 20 juli, Alvast bedankt!

Hartelijke groet, ook namens de rest van de gemeenteraad,
Sharon, Gea, Joop & Nicole  

Ga naar de enquête.