We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Expositie Fotogroep Focus KBO Boekel

maandag 3 februari 2020 door

Expositie Fotogroep Focus KBO Boekel

Het is weer bijna zover … Fotogroep Focus KBO Boekel is weer volop bezig met de voorbereidingen voor hun vijfde expositie. De groep nodigt bij deze iedereen uit om te komen kijken op zaterdag 7 of zondag 8 maart van 11.00 tot 17.00 uur in Boszicht, Bernhardstraat 72 in Boekel.

Burgemeester Pierre Bos zal de officiële opening verrichten. Er wordt een groot aantal vrije foto’s getoond die door eigen leden zijn gemaakt. Daarnaast is er het thema “Foto met gedicht”. Bij elke foto die hierop betrekking heeft is een klein gedicht geplaatst dat verwijst naar de betreffende afdruk. Verder worden er vijf AV series (Audio Visueel) getoond, ook gemaakt door enkele leden. De deelnemende fotografen zijn zoveel mogelijk zelf aanwezig om de foto’s eventueel toe lichten.

Graag tot 7 of 8 maart in Boszicht te Boekel.