We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Expositie Fotogroep Focus KBO Boekel op 9 en 10 maart

vrijdag 8 maart 2019 door

Expositie Fotogroep Focus KBO Boekel op 9 en 10 maart

Op zaterdag 9 en zondag 10 maart wordt door Fotogroep Focus voor de vierde keer een expositie georganiseerd. Hiermee willen we zo veel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen te genieten van de foto’s die door de leden zijn gemaakt.

De officiële opening zal op zaterdag 9 maart om 11.00 uur plaats vinden door burgemeester Pierre Bos. Tijdens de tentoonstelling zullen de leden van de fotogroep u graag persoonlijk een toelichting geven op de door hen gemaakte foto’s. Naast de vrije keuze van foto’s is er dit jaar ook voor een thema gekozen en wel “Beweging”. Ook zullen er op gezette tijden AV (Audio Visueel) series worden getoond. Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan de expositie. U kunt ons vinden op zaterdag 9 en zondag 10 maart van 11.00 tot 17.00 uur in Boszicht, Bernhardstraat 72, 5427 AN Boekel.

Wilt u meer weten over Fotogroep Focus KBO Boekel kijk dan op onze website of stuur een e-mail naar fotogroep.focus@gmail.com.