We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Expositie van klei en keramiek

vrijdag 30 maart 2018 door

Expositie van klei en keramiek

Op zondag 15 april van 11.00 u tot 16.00 u vindt er een expositie plaats van klei en keramiek door Carla Rijke en Bianca Kroef bij de Perekker.

Carla Rijke is zeven jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met het werken met klei en wilde daar direct mee verder gaan. Haar inspiratie haalt zij uit het dagelijks leven en uit haar werk met dieren. Ook schrijft zij korte stukjes over de relatie tussen mens en dier en in 2017 is haar eerste boekje “Het is me er eentje” uitgebracht. In beide hobby’s hoopt zij iets van de liefde voor de natuur over te brengen aan de mensen.

Bianca Kroef is negen jaar geleden gestart met het maken van keramiek. Voor de afwerking maakt zij graag gebruikt van oxides en sulfaten omdat deze de mooie natuurlijke kleuren weergeven aan haar werk. Zij vindt het een uitdaging om een werk te maken wat je nergens anders tegenkomt, wat uniek is en herkenbaar door haar gemaakt. Ook werkt zij graag met papierklei wanneer er meer precisie en gevoel in haar werk nodig is.

De expositie is te bezichtigen in de Perekker, Mezenlaan 22, 5427 SL Boekel

De toegang is gratis.

Names PR werkgroep de Perekker