We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Extra avond speelfilm “Teenbeat” (uitverkocht)

woensdag 24 oktober 2018 door

Extra avond speelfilm “Teenbeat” (uitverkocht)

VrouwenActief presenteert in samenwerking met Antoon van de Kerkhof en Wiljan van Lankvelt de speelfilm ‘Teenbeat’.

Spreken de jaren 60 ook zo tot uw verbeelding? Dan krijgt u een unieke kans om die tijd opnieuw te beleven. De speelfilm ‘Teenbeat’ gaat op veler verzoek ook draaien in Boekel. Met ‘Teenbeat’ gaan we 2,5 uur lang terug naar de tweede helft van de jaren 60.

De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd. De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband ‘The Supertones’ gaat hij zich steeds meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.
In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs.

Zaterdag 12 januari is UITVERKOCHT.

Vanwege de grote vraag naar kaartjes draait Teenbeat nu een tweede avond op zondag 13 januari 2019 in Nia Domo. De aanvang is om 19.30 uur en de zaal gaat open om 18.45 uur. Kaartjes kosten € 5,00 in de voorverkoop en zijn te koop bij Nia Domo Boekel en bij Van Helvoirt, Julianastraat 21 in Boekel of via a.kerkhof.ham@gmail.com.

Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp.