We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Extra service notenwinkel Nootkracht i.v.m. coronavirus

donderdag 9 april 2020 door

Extra service notenwinkel Nootkracht i.v.m. coronavirus

De Boekelse notenwinkel Nootkracht, gevestigd in de Mouthoeve, heeft een mededeling voor al haar klanten:

Beste klanten,

Ik had mijn winkeltje graag open gehouden maar gezien de ernst van het coronavirus, vind ik het niet verstandig. Omdat ik mijn klanten niet in de steek wil laten bied ik u de mogelijkheid een bestelling via e-mail info@nootkracht.nl te plaatsen.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat uw wensen zijn; welke noten, gewicht, gebrand/ongebrand, met of zonder zout etc. Ik maak de bestelling klaar en we maken samen een ophaal afspraak of ik kom de bestelling bij u thuis afleveren.

Ik wens iedereen heel veel sterkte en gezondheid toe.
Pas goed op jezelf en elkaar!

Hopelijk tot snel, Julia