We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Familiefeestje selectiewedstrijd Schijndel

maandag 5 november 2018 door

Familiefeestje selectiewedstrijd Schijndel

Normaal gesproken staat een ‘1, 2, 3’ in de sport voor een situatie waarin het podium volledig wordt ingenomen door deelnemers van één land of ploeg.

Bij schaatsen komt dit regelmatig voor. De familie van Erp bedacht dat het wel leuk zou zijn om daar een heel eigen variant op te bedenken. Ze hadden de tweede selectiewedstrijd bij het springen uitgekozen voor een unieke stunt.

Zo kon het gebeuren dat Isabeau (zie foto) met een pareltje aan de start verscheen, voor Britt niets onmogelijk was en Fleur haar ogen wenste open te houden om foutloos over alle hindernissen te komen.

Het resultaat mocht er zijn . De drie zussen gingen met respectievelijk Pearl JB, Impossible Z en Eyewish superieur rond en behaalden allen een eerste plaats!

Overbodig te benadrukken dat dit een unieke prestatie is, die veel vertrouwen geeft voor de resterende selectiewedstrijden. We zullen de dames dan ook zeker terug zien op de regiokampioenschappen volgend jaar, waar ze gaan proberen zich te kwalificeren voor de Hippiade (het NK).