We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Feestelijke opening kantine TC Boekel

woensdag 9 oktober 2019 door

Feestelijke opening kantine TC Boekel

Na 5 maanden verbouwen was het zaterdag 5 oktober zover. Door jeugdlid Senn van Zutven werd de grondig verbouwde kantine officieel geopend. Met een prachtige slag sloeg Senn een tennisbal door een speciaal voor de opening gemaakt tennisracket.

Na de officiële opening nam onze voorzitter het woord om kort terug te blikken op het traject van de verbouwing. TC Boekel kan trots zijn op het resultaat, een supermooie kantine waarmee we de komende jaren vooruit kunnen. De voorzitter bedankte de leden van de bouwcommissie, de aannemers, de leveranciers, Bavaria, de skate- en skeelerclub, de poetsdames en de gemeente Boekel. Aansluitend sprak wethouder Marius Tielemans zijn waardering uit voor het verenigingsleven in Boekel en feliciteerde hij TC Boekel met de nieuwe kantine.

Na alle officiële handelingen was het tijd voor een mooi feestje met medewerking van DJ Michael Schakenraad. Samen met de ruim 350 gasten kijkt TC Boekel terug op een fantastisch openingsfeest.