We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Feestmiddag voor de oudere medemens meer dan geslaagd!

woensdag 29 mei 2019 door

Feestmiddag voor de oudere medemens meer dan geslaagd!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van v.v. Boekel Sport op 3 januari j.l. werd een bedrag van maar liefst € 1150,00 opgehaald door middel van een sponsorloop met de oudere medemens in de gemeente Boekel als goed doel. Dankzij dit bedrag was op 25 mei de eerste van twee feestmiddagen voor de oudere medemens in het Zorgcentrum St. Petrus georganiseerd door v.v. Boekel Sport.

Deze middag werd afgetrapt door een welkomstwoord van Renee Lange (activiteitenbegeleidster St. Petrus) die iedereen bedankte voor zijn of haar aanwezigheid en v.v. Boekel Sport voor de organisatie van deze middag. Daarna was het woord aan mede-organisator Jorg van Doren, die uitleg gaf waarom de oudere medemens als goed doel was gekozen voor de gehouden sponsorloop. Na deze woorden kregen de aanwezigen een film te zien over Boekel Sport door de jaren heen. Deze film is door de PR-commissie van Boekel Sport in elkaar gezet. Met foto’s van vroeger en nu werd de voetbalclub in beeld gebracht. Ook kwamen bekende gezichten van de voetbalclub tijdens de film aan het woord middels een interview.

Hierin gaven zij aan wie zij zijn, wat hun rol is/was binnen v.v. Boekel Sport en wat de voetbalclub voor hun betekent. De foto’s en interviews werden vakkundig met uitleg aan elkaar gepraat door Sjaak van Moorsel. Na dit beeldmateriaal was het tijd voor een hapje en een drankje. De afsluiter van de middag was zangeres Simone Slegers. Zij zorgde voor een heel veel mooie muzikale herinneringen bij de aanwezigen. Een zeer geslaagde feestmiddag die dankzij de sponsorloop georganiseerd kon worden door v.v. Boekel Sport met hulp van Renee Lange en de vrijwilligers van St. Petrus en v.v. Boekel Sport. Op 14 september 2019 zal er nog een gezellige feestmiddag plaatsvinden in het St. Petrus. Met ook weer een mooi beeldmateriaal, een hapje en drankje en een muzikale afsluiter van de Hofzangers.