We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fietsen en jeu de boules voor Stichting Kitty

zaterdag 13 april 2019 door

Fietsen en jeu de boules voor Stichting Kitty

Jaarlijks op Koningsdag organiseert de jeu de boules vereniging in Boekel een inzameling voor een goed doel. Dit jaar hebben de leden unaniem besloten om in te zamelen voor de stichting Kitty.

Kitty Reijbroek uit Boekel is een van de ong. 500 mensen in Nederland die lijden aan de hersenziekte NF2. Vanaf 1992 heeft Kitty vier keer een hersenoperatie ondergaan en in 2012 is bij haar de diagnose vastgesteld. Er zijn voor deze aandoening geen goede medicijnen en behandeling is niet mogelijk. Stichting Kitty is opgericht met het doel om meer bekendheid te geven aan de hersenaandoening NF2 en zodoende aandacht te krijgen van de overheid en de medische wereld voor onderzoek.

In het voorjaar werd de oprichting van de stichting gestart met een fietstocht door John, de broer van Kitty en zijn vriend Enrico van de Tillaart naar Gibraltar zuid Spanje. Op spectaculaire wijze werd op het Agathaplein het startschot gegeven voor deze moeizame tocht.

Op Koningsdag gaan de leden van de Jeu de Boules vereniging weer fietsen, minder ver, maar wel met een doel: geld inzamelen voor Stichting Kitty. Alle deelnemers betalen € 5,- inschrijfgeld. Om 10 uur starten we naar een locatie om daar twee partijen te spelen en de lunch te gebruiken. Om 15.00 uur zijn we terug op de accommodatie “Sancta Maria” waar de derde partij zal worden gespeeld.

Voor het doel gaan we een loterij houden die mogelijk wordt gemaakt door het bedrijfsleven en inbreng van de vereniging. Ook hebben we een collectebus voor het doneren van een vrije gift. Graag willen wij iedereen vanaf 15 uur uitnodigen om gratis een partijtje te jeu de boulen of gewoon ons terras te bezoeken met een hapje en een drankje op het mooiste plekje van Boekel. Door mee te doen aan de loterij of iets te gebruiken steunt u het goede doel en dat is voor deze dag ons grote doel. Aan het goede doel zal worden geschonken: – Het inschrijfgeld van de leden – De opbrengst van de loterij – De vrije gift in de collectebus – Sponsoring door Jackie van de frietwagen – Sponsoring door de vereniging van de kantine opbrengst.

Dus voor een mooie en goede invulling van Koningsdag, vanaf 15.00 uur van harte uitgenodigd bij Jeu de Bouckles aan de Bernhardstraat 74.