We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fietstocht Sint Petrus ‘Vat oe fiets’ zeer geslaagd

dinsdag 14 september 2021 door

Fietstocht Sint Petrus ‘Vat oe fiets’ zeer geslaagd

Zondag 12 september stonden we voor een nieuwe uitdaging: geld inzamelen voor extra activiteiten voor de bewoners van Sint Petrus. Voorheen hadden we een grote Vriendenloterij en vroeger een Fancy Fair. Door de corona hebben we vorig jaar niks kunnen organiseren en nu zijn we toe aan een nieuwe uitdaging.

Het zijn andere tijden nu en samen wilden we fietsen voor het goede doel. We hebben uit het wandel- en fietsboekje van BrabantZorg een mooie route uitgezocht en de start was vanuit de hoofdingang van Sint Petrus.

De Vrienden van Sint Petrus waren ook bij de start aanwezig om het geld te innen voor het goede doel. We hadden een mooi versierd terras en de fietsers konden in tijdsblokken starten vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur. Ruim 60 fietsers hadden zich aangemeld en de tocht kon beginnen.

We hadden vrijwillige hulp van dames van handbalvereniging Habo ‘95 die mede de twee posten onderweg verzorgden. Onze bus reed af en aan om de vrijwilligers en de versnaperingen weg te brengen. We hadden geluk dat het een mooie najaarsdag was om te fietsen en maar liefst vier duofietsen reden mee in de tocht.

Bij terugkomst konden de fietsers op het terras nog genieten van een broodje worst en een consumptie. Een geslaagde tocht die volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar is!

We hebben bijna € 1000,- opgehaald en dit wordt verdubbeld door het fonds “Voor de Ouderen”. Een mooi bedrag voor onze nieuwe uitdaging!

We bedanken hierbij de volgende sponsoren :
Ambachtelijke Bakkerij Merks, Boerderijwinkel Verdaasdonk, Slagerij Van Exel en BrabantZorg.

Vele producten tijdens de tocht zijn gesponsord en we willen de sponsoren hiervoor heel hartelijk bedanken.