We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fietstocht voor inzameling rolstoelbus, Stichting Willy Wil Vooruit

woensdag 23 september 2020 door

Fietstocht voor inzameling rolstoelbus, Stichting Willy Wil Vooruit

Op zondag 4 oktober organiseren WTC Boekel en Stichting Willy Wil Vooruit samen een fietstoertocht voor alle recreatieve fietsers uit Boekel en omgeving. De opbrengst van deze fietstocht komt te goede aan Stichting Willy wil vooruit en zal worden gebruikt voor het aanschaffen van een aangepaste rolstoelbus voor Boekelnaar Willy van de Valk. Vanwege corona waren vele geplande acties en activiteiten niet uitvoerbaar maar de gemeente Boekel heeft nu toestemming gegeven om deze fietstocht wél te kunnen organiseren.

De toertocht “Fiets mee voor Willy” is bedoeld voor iedere fietsliefhebber uit Boekel en omgeving (met een gewone of een elektrische fiets) om gezellig mee te fietsen en daardoor ook bij te dragen aan dit goede doel.

Inschrijven kan op zondag 4 oktober bij Nia Domo tussen 11.00 uur en 13.30 uur, de kosten bedragen € 4,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar zijn gratis), daarvoor doet iedere deelnemer ook automatisch mee aan de loterij – met diverse mooie prijzen – die aan de tocht verbonden is!!

De lengte van de tocht is +/- 50 kilometer en halverwege is een pauzeplaats ingericht waar uitgerust en wat gegeten en gedronken kan worden. Voor de daar aangeboden versnaperingen wordt een klein bedrag gevraagd dat ook volledig ten goede komt aan de stichting.

Fietsers die 50 kilometer te ver vinden (bijvoorbeeld gezinnen met jonge kinderen) kunnen een deel van de route overslaan en daarmee dus een kortere afstand rijden.

Tijdens de tocht zal in Nia Domo de trekking voor de loterij worden verricht en iedere deelnemer kan dus direct na terugkomst bij Nia Domo meteen zien of er een prijs gewonnen is.

Alle fietsers kunnen na afloop van de tocht in Nia Domo een lekker bakje koffie met appelgebak nuttigen, en dankzij sponsoring van Nia Domo komt een aanzienlijk deel van de opbrengst hiervan ten goede aan Stichting Willy Wil Vooruit!

Fiets u niet maar wilt u wél de stichting helpen? Kom dan op 4 oktober toch gezellig een bakje koffie met appelgebak nuttigen in Nia Domo en maak daarmee de aanschaf van een aangepaste rolstoelbus voor Willy mogelijk!

Uiteraard zullen zowel Nia Domo als de pauzeplaats ‘corona-veilig’ worden ingericht!

Voor meer informatie over Stichting Willy Wil Vooruit bekijk de website www.willywilvooruit.nl.