We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fijne Kerst en een goed 2019!

dinsdag 25 december 2018 door

Fijne Kerst en een goed 2019!

Het werd in het afgelopen jaar duidelijk: het platform inBoekel is bij de Boekelnaren meer dan bekend en we kijken dagelijks massaal naar de berichten in de app en de website. Daarnaast volgen bijna 1400 mensen inBoekel op social media.

Wij, van inBoekel, zijn blij met deze grote betrokkenheid en alle ingezonden berichten op dit platform voor en door Boekelnaren.

In 2019 gaan we weer een stapje verder. De app krijgt op kort termijn bijvoorbeeld een update met ‘afvalinfo’ voor gft/tariefzak/plastic, op postcode, die jou per week automatisch kan laten weten wat je aan de weg moet zetten. Ideaal, en nòg meer reden om de app te installeren! En binnenkort te updaten.

Heb jij een bijdrage in de vorm van een (familie)nieuwsbericht, foto, tips, tops enzovoorts neem dan contact op via info@inboekel.nl

Hele fijne dagen nog gewenst en een goede jaarwisseling met positieve energie voor 2019!