We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fleur van Erp in de prijzen bij Indoor Brabant

maandag 12 maart 2018 door

Fleur van Erp in de prijzen bij Indoor Brabant

Op zondag 11 maart heeft Fleur van Erp de eerste prijs gewonnen bij het Nationaal springen – klasse M, tijdens The Dutch Masters, Indoor Brabant 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Fleur finishte  2,5 seconden sneller dan haar concurrenten. En met haar pas 15 jaar, was Fleur de jongste amazone in dit deelnemersveld. De ruiters die hier mochten strijden om de titel hadden zich geplaatst via de Brabantse kampioenschappen, waar ze al een bronzen medaille behaalde.

Fleur had zich niet alleen geplaatst met haar paard maar ook met haar jonge pony Cameron in de rubriek springen pony’s klasse D-M. Ook hierin reed ze een foutloze ronde, maar noteerde ze 1 tijdfout omdat ze 0,25 seconden te laat de finishlijn passeerde in het basisparcours. Op 31 maart mag ze met Eyewish meedingen op de Nederlandse kampioenschappen Indoor die in het KNHS centrum te Ermelo verreden zal worden.