We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Frank Vonk krijgt Koninklijke Onderscheiding

donderdag 26 april 2018 door

Frank Vonk krijgt Koninklijke Onderscheiding

De heer Vonk is sinds 1977 actief vrijwilliger voor Voetbalvereniging Boekel Sport. Jarenlang was hij leider van verschillende junioren- en senioren-teams.

Al zo’n 40 jaren is hij redactielid van het clubblad “d’n Aftrap” waaraan hij veel tijd besteed met het afnemen van interviews, het maken van foto’s en het samenstellen van het blad.
Zijn grote kwaliteit zit in de grafische werkzaamheden zoals het ontwerp van de jaarverslagen, het maken van foto’s en met regelmaat maakt hij de posters voor de thuiswedstrijden van Boekel Sport. Hij is de grote initiator achter het jubileumboek ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van Boekel Sport in 2005.

In 2010 heeft hij aan de wieg gestaan van de oprichting van Stichting De Speeltrein.
De stichting heeft het beheer en onderhoud van 27 openbare speeltuinen in onze gemeente en reeds ook 5 nieuwe speeltuinen aangelegd.
Destijds heeft hij een plan van aanpak gemaakt. Hij ontwerpt de inrichting van de speeltuinen en houdt daarbij rekening met de veiligheidseisen en uiteraard het maximaal haalbare speelplezier voor de kinderen. Hij voert overleg met de leveranciers, de buurtbewoners en vrijwilligers en steekt zelf ook de handen uit de mouwen tijdens de uitvoering.
Ook binnen Stichting De Speeltrein zorgt hij voor de grafische werkzaamheden zoals het maken van flyers en posters.

Naast zijn enorme inzet voor Boekel Sport en Stichting de Speeltrein heeft hij geheel belangeloos logo’s ontworpen voor verschillende organisaties en heeft startende ondernemers geholpen bij het ontwerpen van bedrijfslogo’s.

In 2013 – 2014 heeft hij vrijwillig meegewerkt aan de illustraties in het boek “het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen” van Bjorn Nabuurs.