We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Geen doelpunten bij Boekel Sport tegen Schadewijk

maandag 6 mei 2019 door

Geen doelpunten bij Boekel Sport tegen Schadewijk

De 23 e competitiewedstrijd van Boekel Sport zat ingebed tussen 1 minuut stilte voor Huub Kleuskens en 2 minuten stilte voor alle oorlogsslachtoffers. Huub Kleuskens had vrijdag zijn afscheidsdienst in de Boekelse St.Agathakerk en was medeoprichter van Boekel Sport.

De genoemde drie minuten waren indrukwekkend. De wedstrijd daar tussenin niet echt. Keeper Jesse Zwanenburg maakte de meeste indruk met een aantal broodnodige reddingen. Zonder zijn doortastend optreden zou Boekel Sport zeker treffers om de oren hebben gekregen. De echte kansen waren voor FC Schadewijk. De Osse goalie kon niet in de problemen komen vandaag. Een harde terugspeelbal van een achterhoedespeler deed dat bijna wel. De schade bleef beperkt tot een corner. De corners die Boekel Sport mocht nemen zorgden voor het enigste gevaar. Goed bedoelde schoten op goal gingen net langs of over. Vrije trappen hadden hetzelfde recept. Uiteindelijk was pupil van de week Aron Janssen de enige die scoorde. Scheidsrechter J.Peeters had de wedstrijd compleet onder controle. Op zondag 12 mei gaat Boekel Sport op bezoek bij Excellent uit Oploo. De supporters rekenen op een indrukwekkende strijd!