We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Geluksmomentjes in de natuur

vrijdag 9 augustus 2019 door

Geluksmomentjes in de natuur

Veel (kleine) geluksmomentjes vinden wij bij Klein Geluk in de natuur. De buitenruimte bij Gasthoeve de Zijp en Klein Geluk nodigt uit om veel buiten te zijn.

(Dit is een ingezonden stuk door Peuterspeelzaal Klein Geluk)

Na een heerlijke zomervakantie staat er weer een nieuwe reis voor onze peuters voor de deur…. een ontdekkingsreis! “Moeder natuur” zelf nodigt ons elke keer weer uit in haar tuin bij Gasthoeve de Zijp en Klein Geluk en wij komen dolgraag bij haar op bezoek. In de tuin is zoveel te beleven. Van kleine kersjes verzamelen in een bakje tot ons verbazen over de grote berg paardenpoep. Alle zintuigen staan op scherp, horen, zien, ruiken en vooral voelen. Peuterhandjes gaan als vanzelf op onderzoek uit. Ze voelen aan stenen, plukken grassprietjes, aaien de paardjes en verzamelen veertjes van de kippen. Maar peuterhandjes helpen ook graag bij klimmen. Tijdens de ontdekkingsreis in de tuin van “moeder natuur” komen we namelijk ook bergen met zand tegen. Op eigen kracht, met wat hulp van handjes en een portie zelfvertrouwen klimmen onze peuters de berg zand op.  Even later staan ze vol trots op het topje en laten zich met plezier weer naar beneden glijden. Wat een prachtige reis….

Alle peuters zijn welkom op dinsdag, donderdag en vrijdagochtend bij Klein Geluk. Vanaf 3 kinderen gaan wij ook graag open op woensdagochtend. Lieve “Moeder natuur” bedankt dat je ons steeds weer uitnodigt om te komen spelen. En wij, wij komen alle seizoenen dolgraag op bezoek!