We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Geweldige start van RaveRush Festival, vandaag en morgen Smullen at the Park!

zaterdag 6 april 2024 door

Geweldige start van RaveRush Festival, vandaag en morgen Smullen at the Park!

Het festival seizoen begint in volle vaart met een spetterende opening bij RaveRush Festival! De adrenaline zinderde door de menigte terwijl de beats van de DJ’s de avond vulden. Een onvergetelijke start van dit nieuwe festival in Boekel.

En alsof dat nog niet genoeg is, staat vandaag en morgen Smullen at the Park festival op het programma, beloofd een ongekende ervaring te worden! Met artiesten zoals Trobi, Lampegastuh, Joel Borelli en vele anderen. Met temperaturen die oplopen tot wel 25 graden, zorgt de zon voor de perfecte festivalsetting.

“De sfeer bij RaveRush was geweldig, en we kunnen niet wachten om deze energie door te zetten naar Smullen at the Park,” verklaarde een enthousiaste festivalganger. “Met zulke temperaturen en geweldige muziek, wordt dit een dag om nooit te vergeten!”

Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Smullen at the Park, wacht dan niet langer! Ga snel naar de officiële ticketpagina via deze link: https://store.ticketing.cm.com/smullenatthepark/step/1f2e1ae7-c7da-45b2-b0c3-c29b648e83ff

Meer informatie op de website: https://smullenatthepark.nl/