We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Goede Doelen Week van 1 tot en 6 april 2019

maandag 11 maart 2019 door

De Goede Doelen Week van 1 tot en 6 april 2019

Binnenkort valt hij weer in uw brievenbus. De envelop van de Goede Doelen Week, die nu voor de 5de keer in onze dorpen wordt gehouden. Met daarin een lijst van de 17 goede doelen, waaraan u een donatie kunt geven.

In de week van 1 tot en met 6 april bellen de collectanten aan om de gevulde envelop op te halen. Alle collectanten kunnen zich legitimeren. Heeft u geen contant geld in huis? Voor de eerste keer kunt u per éénmalige incasso betalen. Het formulier staat afgedrukt onder de info brief. U vult het bedrag in en het wordt automatistisch betaald per bank. Deze vorm van betaling wordt apart gehouden, zodat uw gift anoniem blijft. De goede doelen zijn u dankbaar, zodat nieuwe projecten, onderzoeken en betere zorg ondersteund kunnen worden. Geef met gulle hand. Een ieder heeft wel eens met een goed doel te maken. Voor contact, info of vragen kunt u mailen naar: goededoelenweekboekelvenhorst@gmail.com.