We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Goede Doelen Week Boekel en Venhorst

donderdag 26 augustus 2021 door

Goede Doelen Week Boekel en Venhorst

Van 20 tot en met 25 september is het Goede Doelen Week in Boekel en Venhorst. Dit jaar zijn er nieuwe betaalmogelijkheden bij gekomen om het doneren nog makkelijker te maken.

Er staan 19 goede doelen op de lijst van de Goede Doelen Week. Deze doelen zitten samen in één collectebus. Een week voor de collecteweek krijgen alle inwoners van Boekel en Venhorst een brief over deze doelen. Tijdens de collecteweek wordt deze vervolgens ingevuld opgehaald. De collectanten kunnen zich identificeren.

Voor het eerst zijn er vier betaalmogelijkheden:

  • Op de ‘oude’ manier door contant geld samen met het ingevulde formulier in de envelop te stoppen.
  • Via een éénmalige machtiging. Deze is samen met het ingevulde formulier in de envelop te stoppen.
  • Doneren via de ‘doneerknop’ op de website. Op het online formulier kan het goede doel ingevuld worden. Het totale bedrag kan betaald worden via iDeal.
  • Via een QR-code die op de collectebus staat. Deze kan met de camera van een smartphone gescand worden, daarmee opent direct de website. Op het online formulier kan het goede doel ingevuld worden. Het totale bedrag kan betaald worden via iDeal.

Steun de goede doelen. Zij hebben uw hulp hard nodig voor! Door samenwerking met u allen, kan een goed doel bereikt worden, namelijk een prachtige opbrengst.