We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Goede Doelen Week

dinsdag 13 maart 2018 door

Goede Doelen Week

Van 2 tot en met 7 april is het Goede Doelen week in Boekel en Venhorst. De samenwerking met 17 Goede Doelen geeft alleen maar voordelen. 

Elk goed doel neemt deel aan vergaderingen, helpt met tellen en met vereende krachten worden de brieven in de envelop gestopt, zodat elke bewoner deze op tijd thuis op de deurmat vindt. Door de samenvoeging van de collectanten zijn de routes kleiner voor hen geworden. Door die goede samenwerking en vooral de fantastische steun van de vele goede giften van bewoners is er al drie jaar een stijgende lijn als eindresultaat te bemerken.

Vele handen maken licht werkt.

De Goede Doelen ontvingen een heel mooi bedrag, waarmee ze heel tevreden waren. Of het dit jaar weer zo’n goed resultaat zal brengen is afwachten. De vrijwilligers zetten zich in elk geval voor honderd procent in. Een steuntje in de rug om toch een bewuste keuze te maken is alvast de kennismaking met de Goede Doelen.

U doet toch ook mee?