We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Groot Boekels Diner

maandag 24 juni 2019 door

Groot Boekels Diner

Het Groot Boekels Diner is uniek in Boekel en te leuk om te missen, dus noteer in je agenda: ondertussen hebben zich al ruim 100 Boekelnaren opgegeven voor het Groot Boekels Diner. Als jij daar nog niet bij zit, geef je dan zo snel mogelijk op!

Wanneer? Vrijdag 13 september 2019
Voor? Alle Boekelnaren van 18 jaar en ouder
Waar? Bij dorpsgenoten aan tafel
Kosten? De eetduo’s betalen 20 euro pp, de kookduo’s krijgen 15 euro pp (de rest wordt besteed aan wijn, koffie).
Hoe werkt het? Voor het Groot Boekels Diner zijn er kookduo’s en eetduo’s nodig. De kookduo’s koken en serveren thuis een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht voor telkens 8 personen per gang (3 eetduo’s plus het kookduo). Voor wijn aan tafel wordt gezorgd. De eetduo’s fietsen van het ene naar het andere adres om aan te schuiven.
Na genoten te hebben van het eten, de gezelligheid en sterke verhalen zullen we gezamenlijk afsluiten met een kopje koffie in ‘t Menneke.
Hoe geef je je op? Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, geef dan via de mail info@grootboekelsdiner.nl aan ons door:

  1. Het duo: jullie voor- en achternamen en een mailadres en telefoonnummer waarop jullie bereikbaar zijn
  2. Koken óf eten óf maakt niet uit: Geven jullie je op als kookduo, dan graag het adres vermelden waar jullie driegangendiner geserveerd gaat worden.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan ook via onze Facebook-pagina Groot Boekels Diner
Chiel van den Broek, Mariska Aldenhuijsen, Angelique Röben