We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Grote brand bedrijventerrein Venhorst

zondag 27 januari 2019 door

Op zondagochtend iets voor 11.00 uur is er melding gemaakt van een brand aan De Kraaiendonk, het bedrijventerrein in Venhorst.

De brand is in een bedrijfspand waarin twee bedrijven gevestigd zijn. Eén van de twee bedrijven, een heftruckverhuurder is volledig verloren gegaan. Het andere bedrijf, een bouwbedrijf, liep grote schade op. Het gebouw is aan het inzakken. Er zijn geen gewonden gevallen.

De woordvoering van de brandweer meldt dat er geen asbest is vrijgekomen bij de brand. Hoe de brand ontstaan is, is nog onbekend.

De brandweer heeft de omliggende bedrijven nat gehouden om verspreiding van het vuur te voorkomen. Op een deel van het industrieterrein is de stroom uitgevallen.

De N277 tussen Kessel en Ravestein is in beide richtingen tijdelijk afgesloten, vanwege overlast van de rook en voor de brandslangen van de brandweer.