We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

GymTraining Boekel is verhuisd naar de Zandhoek

vrijdag 24 januari 2020 door

GymTraining Boekel is verhuisd naar de Zandhoek

Op de Zandhoek in Boekel is sinds medio januari 2020 de jonge sportschool GymTraining Boekel gevestigd. Inmiddels is het de grootste sportschool van Boekel!

GymTraining Boekel is sinds twee jaar actief en is een snel groeiend bedrijf. Het aantal leden stijgt vlot en een groter pand was als snel nodig.

In het voormalige pand van De Boekelse tegelhandel op de Zandhoek vinden met name groepslessen plaats van maximaal 10 personen. Bij deze functionele training traint iedereen mee op zijn of haar niveau onder begeleiding, en dus een niveau wat voor diegene uitdagend en haalbaar is. Dat is een van de redenen waarom GymTraining Boekel voor iedereen geschikt is! Denk vooral aan kettlebels, barbels, enzovoort. Kracht en conditie gaan gepaard voor een total body workout! Iedere twee dagen verandert het programma zodat de afwisseling groot is.

Ben jij nieuwsgierig geworden?
Kom dan langs tijdens de open dag op 29 februari (14:00 uur – 17:00 uur) of kijk op de website www.gymtraining.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek!