We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Huisarts weer (beperkt) bereikbaar voor al uw klachten

maandag 6 april 2020 door

Huisarts weer (beperkt) bereikbaar voor al uw klachten

Wat een heftige tijd hebben we met zijn allen al meegemaakt de afgelopen weken. Iedereen kent in Boekel wel iemand die ernstig ziek is geworden of zelfs overleden is aan de gevolgen van het coronavirus. Wij leven als medewerkers van de huisartsenpraktijk mee met de getroffen families.

We willen iedereen danken die ons steunt met materialen voor persoonlijke bescherming. Het is hartverwarmend om te zien hoe de bevolking van Boekel op deze wijze voor elkaar kan en wil zorgen. Daarbij vergeten we natuurlijk niet alle lieve boodschappen en kaartjes die aan onze praktijk gestuurd zijn om ons een hart onder de riem te steken.

Ook de gemeente heeft zijn steentje bijgedragen door onze praktijk een tent in bruikleen te geven die dient als buitenwachtkamer voor mensen met een mogelijke coronabesmetting.

We zien dankzij de maatregelen die genomen zijn wel een voorzichtige afname in het aantal nieuwe gevallen en ernstige zieken. Dat is natuurlijk fantastisch maar we zijn er nog niet. We moeten goed de persoonlijke bescherming naleven. Afstand houden, goed handen wassen en bij ziekteverschijnselen thuis blijven.

Gezien de afname van coronagevallen hebben de artsen meer ruimte om ook weer andere problemen te gaan behandelen. Hiervoor maken we speciale spreekuren vrij, met zo min mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer. Hierbij is de wachtkamer zo ingericht dat iedereen op gepaste afstand van elkaar zit. Tijdens deze consulten wordt ook enige beschermende kleding gedragen door de medewerkers.

Patiënten met hoest en verkoudheidsklachten, koorts en ernstige vermoeidheidsklachten zullen blijvend op het isolatiespreekuur worden ingepland. Zij wachten apart in de buitenwachtkamer aan de achterzijde van de praktijk totdat de dokter hen binnenroept.

Kortom de huisarts is voor alle klachten (enigszins beperkt) bereikbaar.  Overleg met onze assistentes. Zij staan u vriendelijk en professioneel te woord en zullen u advies geven of samen met u beoordelen wanneer u op verantwoorde wijze door de dokter gezien kunt worden.

Nogmaals dank voor alle steun en wij staan altijd voor u klaar.

Medewerkers huisartsenpraktijk Boekel