We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Huisartsen doen niet mee aan gezondheidsplein Boekel

woensdag 27 maart 2019 door

Huisartsen doen niet mee aan gezondheidsplein Boekel

Woensdag 27 maart bespreekt de raadscommissie een verzoek van het college om 14.750 euro beschikbaar te stellen voor het begeleiden van de ontwikkeling van het gezondheidsplein. De gemeente zag de huisartsen in Boekel als belangrijkste spil voor de ontwikkeling van dit gezondheidsplein, echter doen deze bij nader inzien niet mee aan dit plan, volgens een geschrift van het college aan de gemeenteraad. 

Het college wil alle gezondheidsvoorzieningen in de gemeente samen brengen in het centrum van Boekel in de buurt van het Wit Gele Kruispad. Daar zitten al een huisartsenpraktijk, een apotheek en een tandartsenpraktijk. Daartussen staat ook het gebouw van de hobbyclub dat over een x periode vrij komt. Dit is eigendom van de gemeente, die het al jaren wil verkopen.

Lees hier het artikel uit het Brabants Dagblad.